KURS: KÖPER DU DIGITAL MEDIA PÅ RÄTT SÄTT?

Hur vet du att den beställning av digital media du gjort är rätt?

Digital marknadsföring är självklart för att lyckas med sina strategier idag. Däremot är det inte lika självklart vad du får ut vid en beställning av jobb från t.ex. en konsult, byrå eller mediasäljare.

Priser varierar och andel som faktiskt läggs på inte bara media utan rätt media varierar också.

Vidare så kan slutleveransen från olika bolag skilja sig på både pris och resultat där den dyrare inte alltid är den som ger mest tillbaka i dina digitala kampanjer.

För oss är det självklart att rätt byrå/förmedlare ska få jobbet. Därför erbjuder vi denna kurs som gör dig redo inför beställning av digital marknadsföring.

 

Mathias är en utomordentligt duktig säljare med komplett kunskap avseende säljprocessen och vilka verktyg och säljstödjande aktiviteter som behövs för att hela företaget på bästa sätt skall uppnå uppsatta mål. Mina bästa rekommendationer till Mathias! Jessica Kuusk

Swedol AB

Mathias har ett väldigt medvetet sätt att arbeta och godförståelse för den långsiktiga processen. Mathias är öppen medsin kunskap och erfarenhet och har stor vilja att dela med sig. God för sitt ord och trovärdig.

Dan Lund

Head of Marketing, Bombastic Media Group AB

Innan beställning av digital media

Mathias Khemiri, CEO Zynq Media Group AB

Under 2011 dök en möjlighet att starta upp en lokal digital produkt i Helsingborg. Vid det tillfället hade Mathias aldrig tidigare jobbat med digital media. Han fick då snabbt sätta sig in i vad det innebar att arbeta med de olika digitala kanalerna som fanns tillgängliga.

Vid denna tid växte det även fram att de ville jobba med det som gav deras kunder störst värde. Därför valde bolaget 2013 att styra om och inrikta sig mot Google och Facebooks digitala produkter.

Med sitt bolag Zynq hjälper han och övriga kollegor företag med att synas ute i den digitala världen.

Zynq är ett snabbfotat företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant med de produkter och tjänster som erbjuds.

De konverterar trafik till intäkt genom kampanjer i digitala och sociala medier. Samtidigt hjälper de dig med allt från att skapa content till att genomföra och optimera själva kampanjen och landningssidan.

Mathias är inte bara duktig på att få företag att synas i digitala kanaler. Han är även en duktig föreläsare och delar gärna med sig av sin kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Vi på Dinnovate är enormt tacksamma att han valt dela med sig utav sina erfarenheter och kunskaper genom sina kurser hos oss.

 

Innan beställning av digital media

Dinnovate AB
Kungsportsavenyen 37
411 36 Göteborg

Tel: +46 735 44 95 97
info@dinnovate.se