Om oss
Dinnovate Academy startades 2017 och drivkraften var att kunna skapa utbildningar för framtidens arbetsmarknad. Tillsammans med Yrkesakademin skapade vi Nordens första Marketing Automation-utbildning på distans. De första studerande började hösten 2018 och efter 2 års studier tog dom examen våren 2020. Trots virus och en tuff arbetsmarknad examinerades 22 stolta studerande och hela 18 av dess gick ut i ett jobb efter examen. Vi är riktigt stolta över de grymma studerande vi har fått hjälpa på deras resa. 
 

Vi på Dinnovate Academy

Daniel Dahlén

VD

Markus Linder

Utbildningsledare

Ozzy

Chief Dog Officer

Yrkeshögskoleutbildningar är ett av våra ben som vi står på men under våren 2021 lanserade vi även fristående distanskurser. Vi ser fram emot att kontinuerligt lägga till fler distanskurser som hjälper personer att utvecklas i sitt arbetsliv.   
 
Vi på Dinnovate Academy tror att alla kan utveckla nya färdigheter och kunskaper hela vägen genom livet. Lärandet avslutas inte bara för att man gått ut gymnasiet, universitetet eller har gått en yrkeshögskoleutbildning. Framtidens arbetsmarknad kommer ställa krav på att individen utvecklas och samtidigt tycker vi att en arbetsgivare ska kunna möjliggöra för individen att utvecklas där hon eller han jobbar.
 
Vi är också övertygade att framtidens utbildning kommer vara mer digital, det vill säga man ska kunna välja själv om man vill studera helt i sin egen takt eller ha ett fast schema där man blandar förinspelat material och texter med lärarledda seminarier och föreläsningar. En utbildning på dina villkor. 
 
Vår vision är att bli en ledande utbildare i Norden genom distansutbildningar i digital marknadsföring och försäljning och på så sätt möjliggöra för 1000-tals personer att utvecklas i sin arbetskarriär. Vi på Dinnovate Academy står för kvalitet i våra utbildningar och tror att samarbete och kommunikation är viktigt  i alla dess former och något som gör att man utvecklas.

Lärare och kursansvariga

Caterina Franceschi

Consid

Mathias Khemiri

Zynq

Alexander Rydberg

Vaekst

Christopher Häggström

2N

Pamela Hinojosa

Leadfront

Hans Thorsén

Zynq

Styrelse

Christopher Häggström

Styrelseordförande

Nils-Olof Lindersson

Styrelseledamot

Jesper Falkheimer

Styrelseledamot

Daniel Dahlén

Styrelseledamot

Kontaktuppgifter och företagsinformation

Vill du komma i kontakt med oss kan du maila oss på hej@dinnovate.se

Dinnovate Academy AB

Org nr: 559073-6376
Registrerad för F-skatt
VAT-nr: SE559073637601